Vijf gloednieuwe nummers, vijf gloednieuwe videoclips. Allemaal gebundeld, gewoon omdat ze de max zijn.

 

We starten met het nummer voor de mensen met een korte aandachtsspanne. Een spelletje tafeltennis in de ruimte en een ADHD-uitbarsting van nog geen minuut: “Tom Wanxxx” is de perfecte opwarmer voor hun nieuwe EP Starrrrrrrring, die op 27 oktober via Wolves and Vibrancy Records verschijnt.

 

 

LOTUS is een van onze favoriete bands in het duistere hardcoregenre. The Plea is de eerste single van hun nieuwste plaat The Road To Calvary. Moddervet en superintens!

 

 

Ook FÄR brengt binnenkort een plaat uit; debuut Salute verschijnt op 13 oktober via Circuits (Consouling Sounds). “Epicaciracy” is een intrigerend nummer met een intrigerende clip. Eigenzinnig talent om een beetje schrik van te krijgen.

 

 

Ook Korinthians heeft niet bepaald een traditionele sound, en toch gaat “A Way With Words” er wel vlot in. We horen wat eightiesinvloeden (en in het bijzonder New Order), tegelijk zijn ze meer dan new wave. Gewoon luisteren.

 

 

 

The Tubs zijn al een klinkende naam in de underground, maar daarom niet minder interessant. Hun nieuwe plaat Happily Ever Jaded verschijnt op 10 november via Consouling Agency. “Favorite Gun” combineert het beste van klassieke en garage rock.

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us: